Sport

2014.12.18. 18:15

Sikeres évet zártak a Dunaferr SE birkózói

Dunaújváros - A szerda esti értékelőn NB I-es indulási lehetőség és egymillió forint támogatás került a képzeletbeli karácsonyfa alá.

Horváth László

Az alsó Duna-parton a Lemezalakító Kft. pihenőházában megtartott évzárón Pintér Attila szakosztályelnök rendkívül jó teljesítménynek nevezte a Dunaferr SE 2014-es évadát. Különösen annak fényében nagyszerűk az eredmények, hogy egyetlen profi versenyzővel sem rendelkeznek. Az évértékelőből kiderült, stabil csapatokkal és jó képességű birkózókkal rendelkezik az egyesület, valamint a szponzorok, támogatók segítségével a működtetés is rendben van. Huszonkét év után újra NB I-ben indulhatnak, amelyhez igen jól jön Szepesi Attila gazdasági alpolgármesternek a nemes felajánlása: 2015-ben saját cégével egymillió forinttal támogatja a csapatot! Az évzárón elismeréseket, ajándékokat vehettek át a szponzorok és a legjobban teljesítő sportolók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!