Sport

2013.05.22. 11:11

Eredményesen zártak a tornászok

Eredményesen zárta a közelmúltban az évet a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola lány tornászcsapata az országos Sztoján Hanna Emlékversenyen Veszprémben.

Jankó Árpád

Veszprémben minden olyan csapat részt vett a „B” kategóriás versenyen, amely az országos diákolimpiákon érmesek és helyezettek. Két korcsoportban indultak a széchenyisek. Ezúttal az első korcsoportosok (1-2. osztály) voltak az eredményesebbek., A felsősök az idei évben ötödikek lettek. Öröm, hogy a baracsiakat minden évben meghívják a rangos eseményre.

Az I. korcsoport végeredménye: 1. Veszprém..., 4. Baracs (Bebesi Dorottya Zsanka, Gombás Szimonetta, Árva Gréta, Hajdu Kíra, Für Mercédesz, Molnár Anna) A III-IV. korcsoport végeredménye: 1. Veszprém..., 5. Baracs (Balogh Aletta, Csabankó Csilla, Tömöri Réka, Nagy Zsuzsanna, Rónás Noémi, Veszprémi Nikolett, Osztrider Dóra)

A legjobb egyéni eredményt Rónás Noémi érte el. (8. helyezés az ötven indulóból). Felkészítők: Árváné Fekete Anikó, Benkéné Juhász Márta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!