Sport

2017.03.21. 18:45

Érmeket hoztak a Pesti Kupáról a Danubius KSE tollaslabdázói

Dunaújváros - A Danubius KSE tollaslabdázói ezúttal Budapesten a Pesti Kupa országos ranglista versenyen léptek pályára.

Jankó Árpád

Vagyóczki Roland és Dobrovitz Barabás Zoltán korosztályuknál eggyel feljebb léptek pályára, ami a versenytapasztalatok szerzésére kiváló lehetőségeket jelentenek. Roland U13-ban, Zoltán U17-ben versenyzett. Mindketten dicséretesen teljesítettek, szépen játszottak. Saját korcsoportjukban tollasozott Nagy Bence és Vagyóczki Dávid. A dunaújvárosi fiúk szép érmekkel zárták a versenynapot.

Jakab János edző jobbján Vagyóczki Dávid, balján Nagy Bence Fotó: Amatőr felvétel

A csoportköröket is szettveszteség nélkül fejezték be, és a főtáblán is remek játékkal jutottak a legjobb négy közé. Végül ezüstérmes lett Nagy Bence, bronzérmet szerzett Vagyóczki Dávid. A két fiú együtt megnyerte az U13-as fiúpáros versenyét. Ezen a hét végén is mozgalmas napok várnak a tollaslabdázókra. Kiskunfélegyházán rendezik meg az országos Diákolimpiai Döntőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!