Sport

2017.04.09. 18:05

Megtartotta negyedik helyét a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata

Hódmezővásárhely - Az NB III Közép csoportjának 26. fordulójában idegenben lépett pályára vasárnap a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Hódmezővásárhelyi FC - Dunaújváros PASE 1-1 (1-1)

Hódmezővásárhely, 300 néző. Vezette: Bereczki Miklós (Baghy, Fodor).

Hódmezővásárhelyi FC: Bordás - Kormányos (Bartyik a 70. p.), Tóth J., Horváth B., Szabó M. (Fátyol a 84. p.) - Szilágyi, Mezei, Pataki, Végh (Orovecz az 58. p.) - Máté, Kökény. Vezetőedző: Major László.

Dunaújváros PASE: Vaszócsik - Csendes, Pölöskei (Ablonczy a 84. p.), Fakas V. - Kercsó B., Tóth Á., Király, Csehi - Dobos Á., Tóth T., Szepessy R. Vezetőedző: Dobos Barna.

A dunaújvárosi csapat hamar vezetést szerzett a meccsen Fotó: Zs. E.

Jól kezdődött a mérkőzés az újvárosiak számára, hiszen a hatodik percben Tóth Tibor révén megszerezték a vezetést (0-1). A hazaiak Szabó Mihály találatával még az első félidő harminchatodik percében kiegyenlítettek (1-1). A folytatásban becsülettel gyűrték egymást a csapatok, de az eredmény már nem változott. A dunaújvárosiak ezzel az idegenben szerzett ponttal megtartották negyedik helyüket a bajnoki tabellán.

A forduló további eredményei: Pénzügyőr SE - Komlói Bányász 0-2, Pécsi MFC - Várfürdő-Gyulai Termál FC 3-0, Mórahalom VSE - Dabas-Gyón FC 4-1, Békéscsaba II - Szekszárdi UFC 1-0, FC Dabas - Szentlőrinc SE 1-1, Dunaharaszti - Ferencvárosi TC II 2-1, Méhkeréki SE - Szigetszentmiklós 0-0, Paksi FC II - Budafoki MTE 1-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!