Sport

2017.02.21. 19:36

Értékes gyakorlómeccs a futsalosoknak

Dunaújváros - A válogatott programja miatt szünetelnek a férfi futsal-bajnokság első osztályú küzdelmei.

Balogh Tamás

A csapatok számára nagy feladatot jelent formájuk megőrzése, vagy előrelépésük biztosítása a rendszeres tétmérkőzések nélkül. Jól szolgált e gond orvoslására a Dunaferr DUE Renalpin FC - TFSE Futsal 8-4-re végződött edzőmérkőzés is.

Az esemény után Schrancz Balázs, a csapat edzője értékelt, ugyanis Fehér Zsolt vezetőedző a válogatott szakmai stábjának tagja.

Schrancz Balázs szerint jól szolgálta a felkészülést az edzőmeccs Fotó: dunaujvarosifutsal.hu

- A kezdés előtt azt mondtam a fiúknak, hogy most is számít az eredmény. Minden mérkőzésen, bárhol és bárkivel is játszunk, ez a legfontosabb, és a győzelemre kell törekedni. A siker ellenére voltak kritikus pillanatok, amikből gólokat kaptunk. Mentálisan és játékban is nagyon együtt vagyunk, és ezt nem szabad elszalasztanunk.

Pontosan az ilyen kemény edzőmérkőzések kellenek ahhoz, hogy formában maradjunk. Teljes mértékben céljainkat szolgálta a találkozó, a közös gyakorlás egy jó másodosztályú csapat ellenében is hasznos lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!