Sport

2015.05.28. 10:46

Országos Serdülő Bajnokság - Esélyes a Dunaferr röplabda együttese

Dunaújváros - Az előttünk álló hétvégén a Dunaferr Sportegyesület röplabda szakosztálya rendezi az Országos Serdülő Bajnokság háromnapos döntőjét.

Gróf András

A korosztály legjobb hat leány és hat fiú csapata küzd meg a bajnoki címért a Dunaújváros Sportcsarnokban. Az első csoportmérkőzés pénteken 10 órakor, míg az utolsó 17.30 órakor kezdődik. Szombaton 10 órától már a középdöntőkkel folytatódik a bajnokság, a napot 18 órától két elődöntő zárja. Vasárnap 8.30 órától a középdöntők vesztesei játszanak az 5. helyért. A folytatásban 10.30 órakor rendezik a bronzmeccseket, majd 12.30 órakor a leány, 14.30 órakor pedig fiú finálé következik. Az eredményhirdetés tervezett időpontja 16.30 óra.

A következő leány együttesek vívták ki a jogot a hatos döntőbe kerülésre: Budapest Bank-Békéscsaba RSE, Kecskeméti Sportiskola, Nyírsuli-Nyíregyháza RC, TEVA-Gödöllői RC, Újpesti TE, Vasas Óbuda.

Az országos fináléba jutott fiú csapatok névsora a következő: Dunaferr SE, Kaposvári Röplabda Akadémia-FINO, Kecskeméti Sportiskola, MAFC-BME, RUNKIL SE (Budapest), Szolnoki Főiskola RKSI.

A fiúk mezőnyében aranyesélyesként lép pályára a Dunaferr Sportegyesület csapata, akik magabiztos teljesítménnyel jutottak el idáig. A dunaújvárosiak az A csoportban kezdik meg a küzdelme, ahol a RUNKIL SE (péntek 16 óra) és a MAFC-BME (péntek 10 óra) gárdája lesz az ellenfél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!