Esélyeshez méltó teljesítménnyel nyertek a Dunaferr SE röplabdázói

2016. november 06., 21:55 szerző: Gróf András
komment
Dunaújváros - Szombaton három szett is elegendő volt a három bajnoki pont megszerzéséhez a Dunaferr Sportegyesület röplabdázóinak.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Dunaferr SE - Debreceni EAC 3:0 (20, 16, 14)

Dunaújváros Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Farkas László, Éri Gergely.

Dunaferr SE: Kun, Bohnicsek, Guzmics, Kiss M., Gebhardt N., Stefanovics, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Csizmadia (liberó), Kholmann, Szabó, Móró, Novokrescsenszkov. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Az első játszmában tíz pont előnnyel vezetett a hazai együttes, ekkor több cserejátékos is lehetőséget kapott, de a debreceniek csak csökkenteni tudták a különbséget. A második szett elején a vendégek kezdtek jobban, de az első technikai szünetet követően az újvárosiak átvették az irányítást, és magabiztos játékkal növelték az előnyt.

A harmadik játékrész elején a vendégek 5-5-ig voltak partnerek. A Dunaferr gárdája ekkor fokozta a tempót, aminek köszönhetően az első technikai szünetnél már három volt az előnyük. A folytatásban a vendégek lélekben tulajdonképpen feladták a küzdelmet, így a dunaújvárosiak különösebb ellenállás nélkül tizenegy pont különbséggel nyerték az utolsó felvonást. Összességében hatvanhárom perc elegendő volt a győzelem megszerzéséhez.

A Dunaferr gárdája esélyeshez méltó magabiztossággal oldotta meg a kötelező „házi feladatot".

Tomanóczy Tibor: - Az első szettben a biztos vezetés tudatában sokat cseréltem, s ekkor egy kicsit visszaestünk, de igazából egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelmünk. A folytatásban szinte végig a kezdőcsapat játszott, mely olykor szép, meggyőző játékkal rukkolt elő, így végül magabiztos győzelmet arattunk.

Gróf András

2016. november 06., 21:55 szerző: Gróf András

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...