Európa-bajnoki DÖSE részvétel

2017. július 14., 22:30 szerző: Gallai Péter
komment
DUNAÚJVÁROS Rangos nemzetközi tornán szerepeltek a Dunai Ökölvívó SE versenyzői, akik Írországban léptek kötelek közé a napokban.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Dublinban csillogtatta meg tudását a DÖSE két kitűnősége, Horváth Máté és Sztojka Sándor. A komoly mezőnyben tizennégy ország, 168 egyesületének nyolcszáz versenyzője mérte össze tudását, jöttek öklözők az USA-ból, Ázsiából és Európa számos országából.

Sulák András, a klub szakmai vezetője arról tájékoztatott, hogy Horváth Máté egészen az elődöntőig jutott, ahol egy amerikai versenyzőn keresztül nem tudta magát beverekedni a fináléba. Ennek ellenére hatalmas meccset bokszolt amerikai riválisával, akit később a torna bokszolójának választottak.

Sulák Andrással Sztojka Sándor (b) és Horváth Máté Fotó: DÖSE

Szojka Sándor egy angol fiún keresztül jutott be a döntőbe, ahol szintén jól teljesített az ír versenyző ellen, de alulmaradt vele szemben. Ennek ellenére nagyon büszkék rá az egyesületnél.

- Nem sok időnk volt pihenni a fiúkkal, hiszen utána a tatai válogatott edzőtáborba utaztunk, ahol a serdülő Európa-bajnoki részvétel kiharcolása volt a cél. Végül ez meggyőző teljesítménnyel Máténak sikerült, aki 52 kg-ban képviseli majd a dunaújvárosi klubot a hétfőn kezdődő, és tizenegy napon át tartó kontinenstornán. Abban, hogy fiatal egyesületünk ezzel az újabb sikerrel büszkélkedjen, elengedhetetlen szerepe van elnökünknek, Mádai Balázsnak, aki minden feltételt megteremt a nyugodt munkához - ismertette Sulák András, aki szintén a válogatottal tart, ugyanis felkérték, hogy legyen a szakmai stáb tagja. - Versenyzőként magam is jártam korosztályos Eb-n, tudom, mekkora élmény lesz ez a fiúknak, ahol bízom benne, szép eredményeket érünk majd el - tette hozzá.

Gallai Péter

2017. július 14., 22:30 szerző: Gallai Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...