Sport

2016.12.21. 22:20

Évet búcsúztattak az öregfiúk

Dunaújváros - Kedden este a Campus Étteremben tartotta évzáró ünnepségét a Dunaújvárosi Kohász öregfiúk labdarúgócsapata.

Gróf András

Az összejövetelen elején az egyesület elnöke, Móri Imre összefoglalta az idei esztendőben elért eredményeket. Külön kiemelte az egyes mérkőzések góllövőit, majd köszönetet mondott a segítőknek, támogatóknak. Ezt követően röviden vázolta a klub anyagi helyzetét. Kitért az edzéseken és a mérkőzéseken tapasztalható pozitív hozzáállásra, de burkoltan kritikai észrevételeket is tett a tréningekkel kapcsolatosan.

Az elnöki asztalnál Földi Ferenc, Móri Imre és Szepessy László Fotó: Zsedrovits Enikő

Beszélt a jövő évre szóló meghívásokról, amelyek közül az első a hagyományos bátaszéki Kakas Kupa lesz, ahol teremben mérik majd össze tudásukat az ellenfelekkel. A kissé hosszúra sikeredett elnöki monológot gyakran megszakította egy renitens" hozzászólás, hiszen a tálalóasztalra kihelyezett töltött káposzta illata belengte a termet. Végül az egyesület első embere megkönyörült a tagságnak, és jó étvágyat kívánt az egybegyűlteknek.

A vacsorát követően elfogyasztott néhány pohár sör illetve bor tovább oldotta az egyébként sem túl feszült hangulatot. Az egykori labdarúgók felelevenítették a régi mérkőzéseken történt feledhetetlen pillanatokat. Természetesen mindenki csak a győztes találkozókra, a lőtt gólokra emlékezett.


Ezzel a programmal még nem ért véget az idei év, hiszen pénteken még egy vérre menő" edzés vár a csapatra. Ezt követően azonban rövid pihenő következik, de január első keddjén már újra tréningezik a társaság, hiszen az ünnepi bejglit minél hamarabb le kell dolgozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!