Sport

2017.06.11. 18:05

Ezüstéremmel zártak: sajnos a nagy rivális Krokodilokat nem tudta legyőzni a DE-RFT

A floorballer.hu OB3 2016/2017 szezonzáró rájátszását a Dunaújvárosi Egyetem Arénájában játszották. A kétnapos mérkőzéssorozat nem hozta meg a hazai csapat elsőségét, de a döntőben így is szép csatát vívtak.

Balogh Tamás

A bajnokság végeredménye: 1. Dunai Krokodilok, 2. DE-RFT, 3. Soproni Ászok, 4. Origo Mohicans, 5. SZTE EHÖK, 6. Fekete Ló Ajka.

Egy szimpatikus ezüstérmes együttes, amely a sportágát is szeretné népszerűsíteni Dunaújvárosban
Fotó: A szerző

A torna után Kiss Tiborral, a Dunaújvárosi Egyetem Diáksport Egyesület Floorball Szakosztályának technikai vezetőjével és játékosedzőjével beszélgettünk:

A Krokodilok egy ob I-es csapat harmadosztályú alakulata. Sok rutinos játékosuk van, köztük feltörekvő tehetségek. A mi fölállásunk hasonló, mint az övék. Sajnos az alapszakaszban is, az oda-vissza vágón és most is ők nyertek ellenünk, amihez csak gratulálni tudok nekik. Fájó pont, mivel úgy éreztem, hogy mi is megnyerhettük volna a meccset. Tavaly toronymagasan győzedelmeskedtünk. Jövőre, ha az ob 3-ban játszunk, akkor nem hagyjuk magunkat!

Kiss Tibor, a Dunaújvárosi Egyetem Diáksport Egyesület Floorball Szakosztályának technikai vezetője és játékosedzője

Az ősztől akár egy osztályt is előreléphetnek.

- Ezt a körülményeinkre való tekintettel alaposan meg kell gondolnunk, hiszen nem olyan egyszerű ez a feljebblépés, mivel erőforrásokkal is alá kell támasztani. A Dunaújvárosi Egyetem Diák Sportegyesülete ebben partner, viszont játékosállományban mindenképp fejlődnünk kell, amire megvannak a törekvéseink. Szeretnénk a szakágunkat jobban megismertetni a városiakkal, amit évek óta a feladatunknak tekintünk. Célunk, hogy a szurkolóink izgalmas mérkőzéseket lássanak, és ne kelljen csalódniuk bennünk. Ezzel összhangban van, hogy a technikai tudásunknak megfelelően mi is nagyon színvonalas meccseken szeretnénk eredményesen szerepelni a következő szezonban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!