Sport

2016.03.23. 15:15

A diákolimpia országos döntőjében versenyeztek a Dunaferr SE képviselői

Dunaújváros - A Dunaferr SE birkózói közül ezúttal a lányok bizonyíthattak. A diákolimpia különböző korosztályaiban léptek szőnyegre.

Agárdy Csaba

Március 19-én rendezték meg a lány diákolimpia országos döntőjét Pestszentimrén, ahol rekordot döntött az indulók száma, közel kétszázötvenen léptek szőnyegre. A Dunaferr SE nyolc versenyzővel képviseltette magát (közülük egy a Dunaferr SE Enying VSE-hez kihelyezett tagozatának, és egy a dunaújvárosi Gurics György Birkózó Diák SE sportolója volt).

Eredmények

Diák III-IV. korcsoport: Péntek Vanessza 65 kg-ban három győzelemmel jutott el a döntőig, ott azonban 9:4 arányú pontozásos vereséget szenvedett, így a dobogó második fokára állhatott fel. Potesz Diána 56 kg-ban bronzérmet szerzett, öt mérkőzésből négyet megnyert, egész nap kiegyensúlyozott teljesítmény nyújtott.

Diák II-III. korcsoport: Schrick Alina (Gurics GyBDSE) 65 kg-ban második, Győri Viviána 46 kg-ban ötödik helyezést ért el, Győri Blanka 31 kg-ban nem jutott a legjobb hat közé, miután az első győztes mérkőzését követően vereséget szenvedett a második körben. Takács Petra (Enying), Nárai Alexa, valamint Bíró Alexandra sem végzett pontszerző helyen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!