Sport

2016.08.25. 16:30

Futsal: ezúttal bizonyíthattak a fiatal játékosok is

Szerda este a Dunaújváros Sportcsarnokban megrendezett felkészülési mérkőzésen tartalékos összeállításban is legyőzte a szintén NB I-es Aramis SE gárdáját a Dunaferr-DF-Renalpin FC futsal együttese.

Gróf András

Ezúttal hat játékos mellett Fehér Zsolt vezetőedző sem állhatott a csapat rendelkezésére, így a nyáron Veszprémből érkezett, de kisebb sérüléssel bajlódó Németh Péter irányított az újvárosi csapatot. Az első félidőben nagy küzdelmet, de gólt csak egyet láthattak az összecsapásra kilátogató szurkolók.

Varga Csaba az Aramis ellen hiányzott, ő a kispályás válogatottban szerepel az Eb-n Fotó: A.G.

A fordulást követően már sokkal meggyőzőbben játszott az újvárosi alakulat, és fokozatosan növelték az előnyüket. A hajrában ugyan a vendégek is szereztek két gólt, de ezzel csak kozmetikázták a számukra nem éppen kedvező eredményt. A győzelem mellett az is örömteli volt, hogy az utánpótlás együttesből felkerülő, és pályára is lépő három játékos nem vallott szégyent a felnőttek mezőnyében.

Dunaferr-DF-Renalpin FC - Aramis 7-2 (1-0)

A dunaújvárosi együttes góljait a következő játékosok szerezték: Csányi D. (3), Kovács K. (2), Fridrich, Schrancz B.

Címkék#sport#foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!