Sport

2014.03.06. 12:20

Farsang után a hikarisok

Dunaújváros - A Makita-Hikari Dojo karatékái túl vannak egy sikeres farsangon, jöhet a versenyszezon.

A közelmúltban két esemény is történt a Makita-Hikari Dojo háza táján. Február 22-én szombaton rendezték meg a Farsangi mulatságukat a Campus étteremben. Mintegy 130-150 fő, karatékák, szülők, nagyszülők, vettek részt a bulin . Vendégeik voltak a Kecskeméti Nippon SE., a Kalocsai Karate Klub és az Érdi Karate Klub képviselői. A kicsik jelmezes felvonulása, a csoportok műsora, a női konditornások cowboy tánca, a Long Step zenekar élő koncertje és DJ. Matteo szolgáltatta a műsort, amelyet össztánc színesített. A jelek szerint jól sikerült a kis lazító program.

Február 28. és március 2. között Balassagyarmaton, a Palóc Karate Szövetség, JKA Gasshukuján (edzőtáborán) vettek részt a dunaújvárosiak: három sportoló a teljes programon, míg négyen a szombati edzésnapon gyakoroltak. Az edzéseket Sawada Kazuhiro JKA 7. danos japán mester vezette, és bőven volt mit ellesni az oktatásából, illetve fizikailag is kellett kapaszkodni. A rendezvény három napján Magyarországról kétszázötvenen dolgozták végig az edzéseket, de volt érdeklődő Szlovéniából és Szerbiából is.

A versenyszezon március nyolcadikán, Sárváron kezdődik meg a hikarisok számára, akik sok új sportolóval mutatkoznak be. Ezek a karatékákmajd meg most ismerkednek a nyilvános szerplés érzésével.

 

Címkék#karate

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!