Sport

2016.09.14. 20:01

A testület elfogadta a felnőtt női és férfi kézilabda kapitány Eb és vb felkészülési programját

Martonvásár - Kihelyezett ülést tartott a héten Martonvásáron a Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége, a házigazda pedig a Fejér megyei szövetség volt.

Gallai Péter

A kihelyezett összejövetelen - ami nem szokványos, így értelmezhetjük a megyei szövetség elismerésének is - testület elfogadta a felnőtt női és férfi válogatott Eb-, illetve vb-felkészülési programját, értékelte az utánpótlás-válogatottak, valamint a strandkézilabda-válogatottak 2016-os szereplését, és elfogadta a csapatok beszámolóit.

Németh Miklós (b) FMKSZ főtitkár, Radulovics Bojana az MKSZ elnökségi tagja és Dobos Lajos megyei elnök érkezik az ülésre Fotó: Nagy Árpád

Az elnökség meghallgatta Balogh Gábornak, a Magyar Diáksport Szövetség elnökének, Molnár Lászlónak, az MDSZ szakmai igazgatójának és Juhász István munkacsoport-vezetőnek beszámolóját a kézilabda Nemzeti Alaptantervbe kerüléséről. Szintén jóváhagyták a TAO bizottságnak jelentését is.

Majd Dobos Lajos elnök és a dunaújvárosi Németh Miklós főtitkár a Fejér Megyei Kézilabda Szövetség helyzetéről tájékoztatták az elnökséget. Utóbbi tagjaként jelen volt a DKKA szakmai igazgatója, Radulovics Bojana is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!