Sport

2016.12.08. 17:30

A DASE második csapata is remekelt ősszel

Dunaújváros - Lassan véget ér a csapatbajnokságok őszi szezonja. A DASE asztaliteniszezői közül a második gárda is lejátszotta az utolsó őszi fordulót. A fiúk a Szár csapatához utaztak. A tét a bajnoki harmadik hely megszerzése volt.

Jankó Árpád

Furka Attila és társai remekül koncentráltak, A párosok megnyerését követően a folytatásban is vitézkedtek a dunaújvárosi asztaliteniszezők. A vendég DASE II nagyszerűen forgatta a ütőt, és fölényesen győzött. Ezzel a csapat az Esztergom és a Tokod után a dobogó harmadik fokára léphetett. A megyei bajnokságban a DASE harmadik gárdája biztosan verte meg a Polgárdi második együttesét, és így a második helyen tanyázik a tabellán. A negyedik csapat Bicskén és a Vízmű ellen is vereséget szenvedett.

A DASE II is a harmadik helyen várja a folytatást. Furka Attila, Farkas László, Novák Zoltán, Fógel Szilárd, Kada István  Fotó: Zs. E.

Szár - DASE II 4-14

Győzött: Furka A. 4, Farkas L. 3, Fógel Sz. 3, Novák Z. 2, a Furka-Farkas és a Fógel-Novák pár egy-egy.

DASE III - Polgárdi II 14-4

Győzött: Bodó L. 3, Nagy F. 3, Mizseiné 3, Gugi B. 3, a Bodó-Mizseiné és a Nagy-Gugi pár egy-egy.

Bicske - DASE IV 12-6

Győzött: Rostási A. 1, Blanárik J. 2, Fülöp M. 1, Werner Sz. 1, a Rostási-Fülöp pár 1.

Vízmű SE - DASE IV 13-5

Győzött Rostási A. 2, Blanárik J. 2, a Rostási-Fülöp pár 1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!