Négy, dunaújvárosi vízilabdázó a válogatottal gyakorol

2016. december 28., 19:45 szerző: Gallai Péter
komment
Dunaújváros- Nem sok pihenő jutott a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics női vízilabdázóinak az ünnepek után. A csapat egyik fele itthon kezdte újra a munkát, a többiek a válogatott edzőtáborába voltak hivatalosak.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A DUE-Maarsk csapata kedden kezdte el a közös munkát, a lányok Dunaújvárosban a francia Lille együttesével gyakorolnak. Érdekesség, hogy Mihók Attila gárdája (ugye előre ezt nem tudták) a franciákkal egy csoportba került az Euroliga második selejtező körében.

Amíg a társaság egyik fele itthon dolgozik, négyen - Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Somhegyi Noémi, Szilágyi Dorottya - a válogatott szerdai és csütörtöki összetartásán vesznek részt. Előtte a BVSC és az Újpest játékosai kedden Tippmix Szuperkupa-meccsen játszottak, amelyen az Újpest 8-4-re nyert.

Szilágyi Dorottya, a válogatott egyik dunaújvárosi kerettagja Fotó: Ady Géza

- A sűrű versenynaptár miatt nem egyszerű válogatott edzéseket tartani, de a klubok segítőkészek, így valahogy mindig megoldjuk. Most azért örülök, hogy egy kicsit átvehetjük a taktikai elemeket - mert ezúttal nem a fizikai munkán lesz a hangsúly -, mert egyrészt közeleg az olaszok elleni fontos hazai világliga-mérkőzést, másrészt ha a jövő évi hazai világbajnokságot nézem, jó, hogy most találkozhatok például az Egyesült Államokból rövid időre hazaérkező Antal Dórával és Illés Annával - fogalmazott Bíró Attila szövetségi kapitány az MVLSZ honlapján, aki az edzések után csütörtökön csapatával, valamint a stábtagokkal közösen ezúttal is megtartja a női válogatott évzáróját.

 

Gallai Péter

2016. december 28., 19:45 szerző: Gallai Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...