Sport

2017.06.29. 16:00

Fiatal csatárokat igazoltak az Acélbikák

Gebei Gergely és Makovics Bence személyében két fiatal csatárral erősítette meg játékoskeretét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata.

DH-információ

Két tehetséges sportolóval bővült a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata, amely szerződést kötött a tizenhét éves Gebei Gergellyel, valamint a szintén tizenhét éves Makovics Bencével. A sportág helyi szerelmesei előtt mindkettőjük neve ismerős lehet, hiszen mindkét fiatal csatár Dunaújvárosban ismerkedett meg a jégkoronggal - számolt be a DAB honlapja.

Az elmúlt szezonban azonban Gergely és Bence is külföldön próbált szerencsét, előbbi az Egyesült Államokban, a Western States Hockey League-ben szereplő Casper Coyotes és a Seattle Totems együtteseiben játszott, amíg utóbbi Németországban, a Deutsche Nachwuchs Ligában pallérozódott a Starbulls Rosenheim U19-es csapatában. Azari Zsolt, a Dunaújvárosi Acélbikák elnöke elárulta, nagy reményekkel várják a fiatalok bemutatkozását a DAB-nál, már csak azért is, mert a céljuk egyértelműen az, minél több újvárosi fiatal ölthesse magára az Acélbikák felnőtt csapatának szerelését a közeljövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!