Sport

2013.06.10. 11:58

Sportnapot rendeztek Nagykarácsonyban

Nagykarácsony - Gyermek és felnőtt focikupa, foot-golf, tizenegyes-rúgó bajnokság és számos érdekesség volt a szombati sportnapon.

Körmendi Erzsébet

A Nagykarácsonyi Gyermeksport Alapítványt sokat támogatják, mert tudják: jó ügyet szolgálnak vele. A községben lakó gyermekek, fiatalok, felnőttek egyaránt imádják sportosan, szórakozva, beszélgetve, jó társaságban eltölteni az időt. Az alapítvány kuratóriuma gondoskodik arról, hogy ne is szenvedjenek hiányt: a befolyt egy százalékos felajánlásokból és egyéb támogatásokból jöhetett létre szombaton az a sport és egészségnap, amely megmozgatta a falu apraját-nagyját.

Gyermek és felnőtt focikupát is rendeztek a szombati sportnapon


Szervezőként, a gyerekcsapatok edzőjeként Mergl István gondoskodott arról, hogy mindenki jól érezze magát. Ébresztőként tornával nyitottak, majd reggelire vendégül látták a résztvevőket a sportpályán. Sárszentmiklósi, mezőfalvi, nagykarácsonyi gyerekek léptek pályára délelőtt, délután pedig a felnőttek rangadójával folytatódott a Nagykarácsony Kupa. Az alapítvány és az önkormányzat összefogásával homokos röplabdapályát építettek a múlt héten, amelyet foot-golf versennyel avattak szombaton. A foci mellett volt számos kiegészítő sportos program és gyermekjáték, finom étek, móka és kacagás...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!