Sport

2014.09.11. 12:20

Floorball: indul a szezon!

„Hathetes kemény alapozás után vasárnap belevágunk az idei, 2014/2015-ös OB1 bajnokságba.”

„Csapatunk az előző szezonban a dobogóról egyetlen helyezéssel lecsúszva a negyedik helyezést szerezte meg, ami egyben az idei minimális elvárás is önmagunkkal szemben. Tavaly a felsőházi rájátszásba bejutva túlságosan megnyugtattuk magunkat, ugyanis sikerült elérni az év elején kitűzött célt. Így a rájátszást sajnos pontot sem szerezve, rossz szájízzel zártuk a komáromi csapat mögött.

Az idei szezont éppen velük, az SZPK csapatával kezdjük, hazai pályán fogadjuk őket. A Magyar Floorball Szakszövetségnek köszönhetően már láthattuk első ellenfelünk játékát, az idén első alkalommal megrendezett Balaton Cup felkészülési tornán. A kupát megnyerték, de az RFT sem szégyenkezhet: rendes játékidőben egyszer sem veszítettünk. Szerencsétlenségünkre viszont a legfontosabb meccseken játszottunk döntetleneket - a bronzmérkőzésen is csak büntetőpárbajban maradtunk alul.

Az előttünk álló bajnokságban célunk az eddigi legjobb eredményt elérni a csapat történetében, ami elsőosztályú dobogós helyezés kell legyen. Ennek eléréséhez kérjük hűséges szurkolóink lelkes és hangos támogatását. Az első, hazai mérkőzés helyszíne a már megszokott Campus Arena, időpontja szeptember 14., vasárnap 17 óra” - írja szezon eleji ráhangolójában a csapat.

Címkék#floorball

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!