Sport

2017.09.04. 21:00

Győzött a Mór együttese a hősies baracsiak ellen

BARACS Kemény és küzdelmes mérkőzést láthattunk vasárnap a Viszló Trans megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában: a Baracs hősiesen küzdött, de nem bírta a móri nyomást.

Horváth László

Baracs - Mór 0-2 (0-1)

Baracs: Fülöp A. - Rezes J., Prókai N., Bartók B., Horváth D., Éliás Zs., Badi K., Bozoki D., Szili Sz., Nagy D., Tóth N. Cserék: Pék R., Sebestyén G., Czifra I., Juhász J., Juhász F., Varga T.

Gólszerzők: Kállai Bence és Tar Bálint.

Az első percekben a Baracs letámadós taktikával próbálta meg a gyors gólszerzést, de a móri védelemben elakadtak a kontrák. Az első félidő játékidejében a vendégeknek adódott több helyzetük, azonban csak a 46. percben váltották gólra. A baracsi kaputól kifelé tartó labdát Kállai Bence találta el remek ütemben. Huszonöt méteres bomba gólját nem háríthatta a baracsi hálóőr.

A Baracs nem adta könnyen a bőrét. Fehér mezben a móri Wéninger Bertalan vív nagy csatát a baracsi Bartók S. Barnabással
Fotók: Horváth László

A második félidőben sem változott a játék képe. A Mór tovább támadott, a Baracs pedig igyekezett megtörni a vendégek lendületét. A 83. percben 11-eshez jutott a Mór: egy kiugratás után a hazai kapus elütötte a kitörő játékost. Tar Bálint találatával a Mór vihette haza a három pontot.

- Kemény, küzdelmes mérkőzésen vette fel a versenyt a Baracs a Mórral, amely azonban érvényesítette a nagyobb tudást. Két, félidő végén rúgott góllal nyerte meg a mérkőzést ellenfelünk. A csapat teljesítményéből kiemelhető Szili, Badi és Tóth játéka - értékelt a találkozó végén Gyalus Zoltán baracsi edző.

Gyalus Zoltán baracsi edzőnek kemény munkájába telt összefogni a hazai védelmet Fotó: Horváth László

Polgárdi - Mezőfalva

3-3 (1-2)

Mezőfalva: Papp - Balázs (Szabó G.), Szabó E., Móricz (Balogh D.), Sági J. - Sági R. (Kovács A.), Erős (Csányi), Mekota, Bozoki - Vörös B., Oroszi. Vezetőedző: Masinka László. Gól: Somogyi (12.), Tóth P. (88.), Szabó B. (90.), ill. Oroszi (17., 27., 60.).

A 12. percben Holka Szilárd beadásából Somogyi Ernő talált a vendégek hálójába, 1-0. Nem tartott sokáig a hazaiak öröme, a 17. percben Oroszi László lövésével egyenlített a Mezőfalva, 1-1. Továbbra is a vendégek irányították a meccset, és a 27. percben Oroszi bombagólja már a vezetést jelentette számukra, 1-2. A 60. percben a kijátszották a Polgárdi védelmét, és Oroszi megszerezte a harmadik gólját, 1-3. Az utolsó tíz percben feltámadtak a vendéglátók, a 88. percben Tóth egy kapu előtti kavarodásból labdát szerzett, és betalált, 2-3. A 90. percben, pedig egy megpattanó labdából Szabó egyenlített, 3-3.

További eredmények: Sárbogárd - Ercsi Kinizsi 1-2, Enying - Gárdony-Agárd Gyógyfürdő 3-6, Tordas - Ikarus-Maroshegy 0-3, Sárosd - Martonvásár 1-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!