Sport

2017.07.09. 18:45

Fölényes siker Dunaújvárosban Dél-Afrika ellen

DUNAÚJVÁROS Az Universiadéra készülő női vízilabda-válogatott dunaújvárosi edzőtábora során edzőmérkőzéseket is játszik a vizes vb előtti utolsó napokat szintén nálunk töltő válogatottak ellen.

Gallai Péter

A Mihók Attila irányította hazai csapat rangos vendégeket fogadott, hiszen négy olyan ellenféllel edzenek, illetve játszanak mérkőzéseket, akik a vizes világbajnokságon szerepelnek, Két gárda, a japán és a francia éppen a magyarokkal egy csoportban szerepel, így Mihók mester minden bizonnyal hasznos meglátásokkal láthatja majd el Bíró Attilát.

Az említett két válogatott mellett még a Vodafone Kupán is szerepelt Új-Zéland, illetve Dél-Afrika tölti az utolsó napokat Dunaújvárosban. A csapatok vasárnaptól szerdáig meccseket is játszanak egymással, az öt dunaújvárosi játékossal - Kiss, Menczinger, Ziegler, Garda, Horváth - felálló együttes tegnap délelőtt sima sikerrel kezdett.

Új-Zéland válogatottja is városunkban edzőtáborozik Fotó: Zsedrovits Enikő

Magyarország - Dél-Afrika 17-4 (4-0, 5-3, 3-1, 5-0)

Magyarország: Kiss, Doroszlai (kapusok) Máté 2, Menczinger 2, Parkes 2, Horváth 3, Kövesdi 1, Leimeter 1, Garda 4, Ziegler 2, Takács.
A másik meccsen Japán 20-10-re nyert a franciák ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!