Sport

2016.02.14. 20:14

Dunaferr SE: fontos győzelem

Pécs - Az első osztályú bajnokság alapszakaszában egy küzdelmes összecsapáson nyertek szombaton idegenben a Dunaferr Sportegyesület röplabdázói.

Agárdy Csaba

PTE-PEAC - Dunaferr SE

1:3 (-24, 24, -24, -22)

POTE Sportcsarnok, 100 néző.Vezette: Szabó Zsolt, Kiss Zoltán.

Dunaferr SE: Guzmics, Kun, Stefanovics, Gebhardt N., Bohnicsek, Kiss M. Gebhardt Á. (liberó). Csere: Hatvany Zs., Kholmann, Szabó P., Móró Á., Csizmadia. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Az összecsapáson betegség miatt sajnos nem léphetett pályára Kalmár Ákos. Az egész mérkőzés kiegyenlített küzdelmet hozott. Mind a négy játszma kiélezett küzdelmet hozott, amelyek végjátékában három alkalommal is a dunaújvárosiak akarata érvényesült. A Dunaferr fiatal együttese ezzel a sikerrel nagy lépést tett az alapszakasz hatodik helyének megszerzése érdekében.

Tomanóczy Tibor: - Ezúttal nem játszottunk igazán jól, inkább küzdenitudásunk dominált, mint a szép játék. Azonban a legfontosabb feladatunkat, a három pont megszerzését, ha nehezen is, de teljesítettük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!