Fontos volt a győzelem - Háromjátszmás összecsapáson nyert a Dunaferr gárdája

2016. december 11., 18:30 szerző: Gróf András fotós: Zsedrovits Enikő
komment
Sümeg - A röplabda NB I alapszakaszának tizenötödik fordulójában szombaton idegenben szerzett fontos győzelmet a Dunaferr Sportegyesület csapata
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Sümegi RE - Dunaferr SE 0:3 (-20, -21, -24)

Tatár Mihály Tornacsarnok, 100 néző. Vezette: Mezei Zoltán, Szabó Péter.

Dunaferr SE: Hatvany Zs., Kiss M., Stefanovics, Gebhardt N., Kun, Bohnicsek, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Kholmann, Móró. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

A dunaújvárosi Kiss Marcel (14) blokkjai eredményesek voltak Fotó: Zsedrovits Enikő

Jól kezdték a mérkőzést az újvárosiak, de az első játszma közepén kiegyenlített lett a játék. Ekkor felváltva estek a pontok, de összességében végig vezetve szereztek a vezetést a vendégek. A második játékrész első technikai szünetében 8-5-re vezettek Tomanóczy Tibor tanítványai, de a hazaiak egy remek sorozatnak köszönhetően 12-9-re fordítottak. Hamar sikerült azonban egalizálni az állást, és a végjátékban koncentrált játékkal megnyerni a játszmát. A harmadik szettben 16-10-re elhúztak a dunaújvárosiak, ám ekkor a sümegiek összekapták magukat és jó teljesítményt nyújtva fordítottak. A vendégeknek több játszma labdát is hárítaniuk kellett, de végül sikerült ezt a játszmát is megnyerniük, így három ponttal térhettek haza.

Kedden 19 órakor Magyar Kupa mérkőzésen a Fino-Kaposvár együttesét fogadja a Dunaferr SE csapata.

Gróf András

2016. december 11., 18:30 szerző: Gróf András fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...