Sport

2017.04.20. 18:05

Futásban is ügyesek a baracsiak

Remekül szerepeltek a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola tanulói a nemrég megrendezett megyei mezei futó diákolimpián. A székesfehérvári versenyen közel hétszáz versenyző küzdött azért, hogy iskolájuknak minél szebb eredményt érjenek el.

Jankó Árpád

A széchenyiseknek az első korcsoportban sikerült legjobban a szereplés. A csapatdöntőkön egy arany- és egy ezüstérmet szereztek. Ügyesen versenyeztek az egyéni indulók is. Mind a három induló dicsérhető, mert az élmezőnyben végeztek. Sikerük értékét az is növeli, hogy a baracsi iskola futói más iskola atlétáival és öttusázókkal felálló csapatokkal küzdöttek.

A baracsi Széchenyi iskola atlétái nagyszerűen futottak
Fotó: Amatőr felvétel

A baracsi eredmények: I. korcsoport, I. hely: Markulinec Jázmin, Nagy Nikolett, Karászi Panna. Fiúk: I. korcsoport, II. hely: Novoth Szabolcs. Makó Nándor, Varga Kilián. Egyéniben Trenka Barbara (13. hely), Árva Gréta (13. hely), Kovács Bendegúz (17. hely) kiválóan szerepeltek hetven induló között. A diákokat Úr Emese, Benkéné Juhász Márta és Gondár Csaba készítette fel a döntőre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!