Sport

2017.06.05. 17:44

Futsal: Az utolsó forduló jön a Renalpin számára

DUNAÚJVÁROS A futsal első osztály felsőházi rájátszásában az utolsó fordulót rendezik kedden. A Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese 20.30 órakor az Aramis SE vendégeként lép majd pályára.

Gróf András

A dunaújvárosiak az előző fordulóban váratlan vereséget szenvedtek hazai környezetben a Swietelsky-Haladás VSE együttesétől, így hátrányba kerültek az ezüstéremért folyó csatában. Jelenleg az MVFC-Berettyóújfalu gárdája áll a második helyen, két ponttal megelőzve az újvárosiakat. Fehér Zsolt tanítványainak tehát mindenképpen nyerniük kell a mai mérkőzésen. Csak győzelem esetén lesz esélyük megelőzni az MVFC-Berettyóújfalu együttesét, amely az utolsó körben a már bajnok Rába ETO csapatát fogadja.

Amennyiben az újvárosi együttes megszerzi a három pontot az Aramis SE ellen, az MVFC-Berettyóújfalu pedig döntetlent játszik a Rába ETO-val pontegyenlőség alakul ki a két csapat között. A versenykiírás szerint ebben az esetben az alábbiak szerint kell megállapítani sorrendet. 1. A bajnokságban elért több győzelem, ami a fenti feltételezés szerint egyaránt öt lenne. 2. A bajnoki mérkőzések gólkülönbsége; amiben már jelenleg is hárommal jobban áll a dunaújvárosi legénység.

A forduló harmadik meccse: Swietelsky-Haladás VSE - FC Veszprém.A felsőház állása az utolsó forduló előtt a következő: 1. Rába ETO 32 p., 2. MVFC-Berettyóújfalu 21 p., 3. Dunaferr-DUE-Renalpin FC 19 p., 4. FC Veszprém 12 p., 5. Aramis SE 11 p., 6. Swietelsky-Haladás VSE 5 p.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!