Sport

2017.03.06. 20:15

Hengereltek az újvárosiak! Ezzel bebiztosították a második helyet

Dunaújváros - Az első osztályú futsal bajnokság alapszakaszának 17. fordulójában hazai pályán játszott a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese.

Gróf András

Dunaferr-DUE-Renalpin - Bőny-Szavill Consult.

5-0 (1-0)

Dunaújváros Sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Czene-Joó Ádám, Hartung Vilmos (Szabó Péter).

Dunaferr-DUE-Renalpin: Varsányi - Horváth N., Klacsák, Fridrich, Fekete R. Csere: Reveland, Németh P., Schrancz B., Németh T., Gorjánácz, Varga Cs., Józsa. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

Bőny-Szavill Consulting: Alasztics - Pinczés, Balogh I., Peczár, Bogyó. Csere: Szabó R., Balanescu, Mógor, Babics, Nyíregyházky, Tóth F. Vezetőedző: Lódi Tamás.

Fekete Róbert  (11) háromszor mattolta a vendégek védelmét Fotó: Ady Géza

A mérkőzés egyértelmű esélyese a hazai együttes volt, de az első félidő végéig remekül tartották magukat a vendégek. A játékrész utolsó percében azonban Klacsák átadását Fekete Róbert juttatta a kapuba (1-0). A második játékrész negyedik percében egy remek támadást követően Horváth Norbert növelte az újvárosiak előnyét (2-0). Hét perccel később Fekete Róbert volt eredményes (3-0). Alig telt újabb egy minutum, amikor Klacsák kiváló passzát Gorjánácz értékesítette (4-0).

A végeredményt az utolsó percben Fekete Róbert állította be, aki ezzel mesterhármassal zárta a tegnap esti találkozót (5-0). Ezzel a győzelemmel a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese már bebiztosította a második helyét az első osztályú bajnokság alapszakaszában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!