Sport

2016.03.02. 21:08

Futsal és prevenció

Dunaújváros – Két évvel ezelőtt hagyományteremtő szándékkal indult útjára a Középiskolás Futsal Kupa. Az esemény fő szervezője Zemankó Zoltán, a DSZC Dunaferr Szakközép- és Szakiskolája oktatási igazgatóhelyettese.

Gróf András

– Az első év sikeres fogadtatása után, tavaly már városunk rendvédelmi, hivatásos állományának részvételével zajlott a torna. Az előző évekhez hasonlóan egy remek hangulatú, látványos és rendkívül sportszerű napot szándékozunk együtt átélni, ahol a mérkőzések mellett különböző prevenciós programokkal és tájékoztató előadásokkal szeretnénk a fiatalok figyelmét felhívni a sport és az egészség fontosságára. Március 4-én, pénteken 8 órától, a Dunaújvárosi Egyetem sportcsarnokában rendezzük meg a III. Középiskolás Futsal Kupát, amelynek mottója: Együtt a jövőtökért! A rendezvényre nyolc dunaújvárosi középiskola adta le nevezését. A bajnokság különlegessége, hogy Dunaújváros és a régió rendvédelmi szervezetei (Dunaújvárosi Rendőrkapitányság, Sárbogárdi Rendőrkapitányság, Mentősök, Tűzoltók, BV dolgozók, NAV) ismételten bekapcsolódnak és egy saját minitornán vesznek részt. Büszkék vagyunk rá, hogy a rendezvény fővédnökségét dr. Varga Péter dandártábornok, Fejér Megyei főkapitány vállalta el. A nap folyamán számos drogprevenciós előadást szervezünk. Többek között endégünk lesz dr. Zacher Gábor toxikológus is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!