Sport

2016.09.21. 19:25

Futsal: mindkét nemzeti csapat három meccset játszik

Dunaújváros - Az első osztályú futsal-bajnokság alapszakaszában a különböző válogatott csapatok elfoglaltsága miatt a jövő hétfőn nem lesz forduló.

Gróf András

A szünet oka, hogy az U21-es és a felnőtt válogatottunk is részt vesz az ezen hétvégén a szlovákiai Homonnán megrendezendő Visegrádi Négyek tornáján. Csapatainkra igen kemény feladat vár, hiszen mindhárom napon egy-egy mérkőzést kell megvívniuk a kemény ellenfeleikkel.

A Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttesét több játékos, és Fehér Zsolt vezetőedző is képviseli a rendezvényen. A dunaújvárosiak trénere mindkét együttes szakmai stábjában szerepet kap. Az A válogatott keretébe Németh Péter, Hosszú Ádám, Klacsák Bence és Varga Csaba, míg az U21-es együttesbe Varsányi Áron, Józsa Tamás, valamint Csányi Dávid kapott meghívót.

A dunaújvárosiak fiatal játékosa, Klacsák Bence (6) az elmúlt időszakban szinte kihagyhatatlan a magyar felnőtt válogatott keretéből (Fotó: Ady Géza)

Külön öröm a szakosztály számára, hogy utóbbi fiatalember a dunaújvárosi klub saját nevelésű futsalosa. A szövetségi kapitányok a meghívásokkal egyértelműen elismerik a dunaújvárosiak tervszerű építő munkáját, illetve az utóbbi időszakban elért kiemelkedő eredményeket.

A Visegrádi Négyek torna pénteki játéknapjának programja: Lengyelország U21 - Magyarország U21 (13 óra), Szlovákia U21 - Csehország U21 (15 óra), Lengyelország A - Magyarország A (17 óra), Szlovákia A - Csehország A (19 óra). A szombati napon a következő lesz a párosítás: Csehország U21 - Lengyelország U21 (13 óra), Magyarország U21 - Szlovákia U21 (15 óra), Csehország A - Lengyelország A (17 óra), Magyarország A - Szlovákia A (19 óra). Vasárnap az alábbi összecsapások lesznek: Csehország U21 - Magyarország U21 (10 óra), Lengyelország U21 - Szlovákia U21 (12 óra), Csehország A - Magyarország A (14 óra), Lengyelország A - Szlovákia A (16 óra).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!