Sport

2013.10.13. 08:02

Godslove góljával nyert a DPASE (frissítve)

A Ness Hungary NB II-es labdarúgó-bajnokság szombati rangadóján hazai pályán győzött a Dunaújváros PASE együttese, a tavaly még NB I-es FGSZ Siófok ellen.

Gróf András

A találkozó elején két szögletet rúghattak az újvárosiak, de ezek nem jelentettek veszélyt a siófoki kapura. A játékrész közepén Papp M. és Bogáti összjátéka után előbbi nagy helyzetben fölé bombázott. A folytatásban Lázár tekert fölé egy szabadrúgást, majd Godslove kapásból leadott lövését tolta szögletre Tajti. A játékrész hajrájában Sóron veszélyeztetett egy távoli lövéssel.

A szünet után Sóron beadását Böőr mellé csúsztatta. Az ötvenharmadik percben megszerezte a vezetést a hazai együttes. Egy labdaszerzést követően Thiago indult a siófoki kapu felé, majd Godslove-hoz játszott, aki Tajti mellett a hálóba lőtt (1-0). A folytatásban inkább a hazaiak akarata érvényesült, így sikerült itthon tartaniuk a három pontot.

Dobos Barna: – Igazi rangadót játszottunk, úgy érzem, hogy támadóink nagyobb kreativitása döntötte el a három pont sorsát. A másodosztály meghatározó csapatát sikerült legyőznünk, ezért nagy elismerés jár csapatomnak.

Horváth Károly: – Tipikus egygólos mérkőzést játszottunk, legalább három gólszerzési lehetőségünk adódott, de egyikkel sem tudtunk élni. Az ellenfélnek szerintem kevesebb helyzete volt, mégis a hálóba tudott találni, így megérdemelten nyert.

Dunaújváros PASE – FGSZ Siófok 1-0 (0-0)

DPASE: Milinte – Villám, Burucz, Farkas V., Lázár Zs. – Böőr, Szalai T. (Kocsis, 73.), Thiago, Godslove (Perovics, 75.) – Csehi, Sóron (Galambos, 79.). Edző: Dobos Barna

Siófok: Tajti – Kiss Zs., Fehér Zs., Papp Sz., Novák A. – Nagy D., Futó, Peszmeg (Vólent, 78.), Papp M. – Bogáti (Gárdos, 63.), Dajics (Horváth B., 80.). Edző: Horváth Károly

Gólszerző: Godslove (54.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!