Sport

2014.09.16. 13:55

Röplabda: Gyakorlás vegyes csapattal

Szolnok – Az elmúlt hétvégén felkészülési tornán vettek részt a Dunaferr Sportegyesület röplabdázói. Az újvárosiak a négycsapatos torna utolsó helyén végeztek.

Gróf András

A dunaújvárosiak utazó keretéből ezúttal hiányzott öt fiatal, akik az ifjúsági válogatottal Csehországban léptek pályára az Olimpiai Reménységek Versenyén. Az újvárosiak így egy elég „vegyes" csapattal képviseltették magukat, hiszen egy gyermek, és négy serdülőkorú játékos is pályára lépett a tornán. A hétfői edzésen azonban már majdnem teljes kerettel gyakorolhatott az együttes, hiszen csak a betegséggel bajlódó Gebhardt Áron nem állhatott Tomanóczy Tibor vezetőedző rendelkezésére.

– A szolnoki rendezvényen az volt a lényeg, hogy mérkőzéseket játszhattunk. A jobb erőkből álló VRC Kazincbarcika ellen szépen tartottuk magunkat, a házigazda szolnokiak és a Debrecen ellen pedig szettet nyertünk. Elsősorban annak örülök, hogy az edzéseken gyakorolt elemek visszaköszöntek ezeken a mérkőzéseken, de a fiatalságunk miatt még rengeteg hiba csúszott a kivitelezésbe. Az ellenfelek edzői dicsérték a csapatot, de rengeteget kell még gyakorolnunk, hiszen a jövő szombaton kezdődik a 2014/2015. évi bajnoki szezon.

A felkészülési torna dunaújvárosi vonatkozású eredményei:

VRC Kazincbarcika – Dunaferr SE 3:0 (18, 17, 15), Szolnoki Főiskola RKSI – Dunaferr SE 2:1 (20, 11, -10), Debreceni EAC – Dunaferr SE 2:1 (-20, 14, 8)

A torna végeredménye: 1. VRC Kazincbarcika, 2. Szolnoki Főiskola RKSI, 3. Debreceni EAC, 4. Dunaferr SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!