Sport

2016.12.07. 19:10

Gyógyulj, Kamilla! Kézilabdatornát rendeznek egy nemes célért

Dunaújváros - Az emberi szeretet határtalan, akkor meg még inkább az, ha egy ártatlan gyermek életéről, egészségéről van szó.

Jankó Árpád

Az anyai szív elszorult Németh Magdolnánál is, aki három gyermek édesanyja, a Hepburn Cafe tulajdonosa. Ő és a gyermekei is kapcsolatban vannak a kézilabdasportággal, tehát adódott a lehetőség, az alkalom, hogy Kamilla felgyógyulásáért meghirdessen egy meghatóan szép akciót.

- Nyolc csapattal, a Soponyával, a Fehérvárral, a Martonvásárra és a többi csapattal is találkoztam már a megyei bajnokságban, és ők most azonnal igent mondtak a felkérésre. Így jótékonysági kézilabdatornát rendezünk december 10-én 10 órától 18 óráig. Lesz egy bombameglepetésünk. Bár nem titok, de a megalakult Újvárosi Legendák csapat is színre lép. Játszik majd Ferling Bernadett, Meggyes Rita, Takács Dusmáta, Baranyi Erzsébet, Gáspár Gabriella, Ács Anna, Bulath Anita... A csapat edzője Bába Mihály lesz. - nyilatkozta.

Ferling Bernadett már a fiatalokat oktatja, de szombaton ő is mezt húz és kézilabdázik  Fotó: Zsedrovits Enikő

Nagyon sokan támogatják a kezdeményezést. A Zeusz Sport kupát ajánlott fel, a DKKA állja a teremdíjat, a szurkolók 200 forintért belépőt fizetnek majd, de lesz becsületkassza is, lehet adományozni, a büfé bevételének egy része is a közösbe kerül. És a legértékesebb felajánlás: Kovács Anna és Oguntoye mezére lehet licitálni. Az induló licit húszezer forint volt. Természetesen regisztrálni kell, telefon, e-mail is szükséges. A licitálás tart december 9-én 23.59 óráig.

A december 10-i torna 10 órakor kezdődik, de előtte Szerecz Robi vezetésével közös bemelegítéssel, zumbával lehet készülni a mérkőzésekre.

A résztvevő csapatok: Soponya ifi, Soponya, DKKA ifi, Fehérvár S., Hepburn Cafe, Virág R., Martonvásár, DAC. A meccsek kétszer tizenöt percesek.

Bába Mihály, a Legendák vezetőedzője már a leendő taktikán gondolkodik. - Örülök, hogy ezen a tornán részt vehetek. Sok apró góllal megzavarjuk az ellenfelet, utána már csak az eredmény tartásával foglalkozunk. Erőben nem tudom, mire képesek a játékosaim, de az egyéniségem motivációs erőt jelent számukra - mondta.

10 órától 18 óráig a mentrend a következő. 10.35 Soponya ifi - Hepburn Cafe, 11.15 Virág R. - Fehérvár S. , 11.55. DKKA ifi - Martonvásár, 12.35 Soponya - DAC, 13.15 Hepburn Cafe - DKKA ifi, 13.55 Fehérvár S. - Soponya, 14.35 Soponya ifi - Martonvásár, 15.15 DAC - Virág R. 16 a harmadik helyért, 16.40 döntő, 17.20-18.00 örömkézilabda a Legendákkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!