Győzelem az első edzőmeccsen

2017. július 09., 21:12 szerző: Gróf András fotós: Zsedrovits Enikő
komment
DUNAÚJVÁROS Szombaton délelőtt a pálhalmai Agrospeciál Sporttelepen játszotta első nyári felkészülési összecsapását a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Dunaújváros PASE - Budaörs FC 2-1 (1-1)

Agrospeciál Sporttelep, 100 néző. Vezette: Szommer Attila.

Dunaújváros PASE: Vaszócsik - Kutai, Csendes, Farkas V., Ferenc, Sándor, Ablonczy, Dorogi R., Király B., Szepessy R., Tóth T. A második félidőben lépett pályára: Holentoner, Hompót D., Tóth Á., Molnár, Somogyi, Csongrádi, Rajszki, Bürgés, Tapiska, Jerzsabek. Vezetőedző: Dobos Barna.

Budaörs FC: Bese - Wild, Medgyes, Kékesi, Gyurácz, Sajbán Miklós, Szántó, Lengyel, Horváth Roland, Sajbán Máté, Deli. A második félidőben lépett pályára: Menyhárt, Marques-Airosa, Ódé, Fodor, Tányéros, Ordasi. Vezetőedző: Bognár György.

A piros mezes hazaiak fordítottak és nyertek
Fotó: Zsedrovits Enikő

Igazi nyári hangulatban kezdődött a találkozó, hiszen a pálya melletti mezőgazdasági területen a kombájnok aratták a termést. Igaz, amikor észlelték, hogy zavarják a meccset távolabbi területen folytatták a munkát. A Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő vendégek kezdték jobban a találkozót, és már a hetedik percben megszerezték a vezetést. Egy bal oldali beadást követően a próbajátékon lévő Szántó Gergő fejelt a lemaradó védő mellett a kapuba (0-1). A huszonnyolcadik percben egy kapufáról kipattanó labdát Szepessy Róbert lőtt közelről a hálóba (1-1). A második félidő hatvannegyedik percében Tóth Tibor lépett ki egy jó átadással a védők között, és a kiinduló kapus mellett lőtt a budaörsiek kapujába (2-1).

Gróf András

2017. július 09., 21:12 szerző: Gróf András fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...