Győzelem remek játékkal - Sikerült átmenteni a múlt heti formát a Dunaferr játékosainak

2016. január 14., 21:24 szerző: Gróf András
komment
Dunaújváros - A röplabda NB I alapszakaszában csütörtökön a Szolnoki Főiskola RKSI együttesét fogadta a Dunaferr Sportegyesület csapata.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Dunaferr SE - Szolnoki Főiskola RKSI 3:0 (22, 17, 15)

Dunaújváros Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Horváth Miklós, Tillmann Gyula.

Dunaferr SE: Kun B., Kalmár, Hatvany Zs., Kiss M., Gebhardt N., Stefanovics, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Szabó P., Hartyányi, Csizmadia. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Az első játszmát a vendégek kezdték jobban és az első technikai szünetben 8-5-re vezettek. A szett közepén azonban egyenlítettek az újvárosiak, majd fokozatosan elhúztak és biztosan szerezték meg a vezetést. A következő két játszmában azonban az első pillanattól kezdve a hazaiak akarata érvényesült, ami magabiztos győzelmet eredményezett. Ezzel a sikerrel hat pontra nőtt a két csapat között a különbség a bajnoki tabellán.

Tomanóczy Tibor: - Örülök a győzelemnek, mert ezzel a három ponttal tovább növeltük előnyünket riválisainkkal szemben. Ilyen arányban is megérdemeltük a győzelmet, ami igazi csapatjáték eredménye. Bízom benne, hogy ott legyünk a legjobb nyolc csapat között a rájátszásban, de ehhez még néhány pontot gyűjtenünk kell. A fiúk most a diákolimpiára készülnek. Azután viszont elmarad a Pécs elleni meccsünk, így lesz két hetünk, hogy keményen készüljünk a további csatákra.

Gróf András

2016. január 14., 21:24 szerző: Gróf András

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...