Sport

2015.12.18. 17:44

Győzelem után évzáró vacsora

Dunaújváros - A csütörtöki győztes idényzáró mérkőzést követően évzáró vacsorával búcsúztatta az esztendőt a Dunaferr-DF-Renalpin FC futsal együttese.

Gróf András

A Swietelsky Haladás VSE elleni 8-7-es sikert követően természetesen remek hangulatban érkeztek a csapat tagjai és vezetői, valamint a meghívott vendégek a Dunaújvárosi Főiskolán megtartott rendezvényre. Az együttes egyik legnagyobb szurkolója, dr. Dorkota Lajos a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke méltatta először a dunaújvárosiak őszi szezonban nyújtott produkcióját. Ezt követően az egyik névadó szponzor az ISD Dunaferr Zrt. képviseletében Matus Péter pénzügyi és számviteli igazgató értékelte az együttműködést. Ezt követően Dráviczki Márton a Dunaferr-DF-Renalpin FC szakosztályvezetője, majd dr. András István a Dunaújvárosi Főiskola rektora a rendezvény házigazdája köszöntötte az egybegyülteket.

A gárda két meghatározó játékos Schrancz Balázs és Aradi Csaba

Az Autó Máté Kft. tulajdonosa, Máté Márton a logisztikai problémák megoldásáról biztosította a szakosztály képviselőit. A hivatalos rész zárásként dr. Galambos Dénes országgyűlés képviselő adott át ajándékot a csütörtöki összecsapás legjobb játékosának választott Schrancz Balázsnak, aki három alkalommal is bevette a szombathelyiek kapuját. Az estet a Sándor Frigyes Zeneiskola oktatóinak produkciója színesítette. A svédasztalos vacsorát követően pedig az önfeledt ünneplés következett, hiszen a dunaújvárosi együttes kiválóna teljesített az első osztályú bajnokság eddigi mérkőzésein. Fehér Zsolt vezetőedző tanítványai a harmadik helyről várhatják a januári folytatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!