Sport

2017.02.12. 16:00

Győzelemmel hangolódtak - Szombaton már bajnoki forduló lesz

Dunaújváros - Győzelemmel zárta a felkészülési időszakot szombaton a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Dunaújváros PASE - REAC 2-1 (1-0)

Dunaújváros PASE: Vaszócsik - Farkas V., Pölöskei (Király), Csendes - Kercsó B., Blatt, Ablonczy, Csehi T. (Abért) - Dobos Á., Tóth T. (Tóth Á.), Szepessy R. Vezetőedző: Dobos Barna.

A REAC elleni, utolsó edzőmeccs győzelemmel zárult Fotó: Ady Géza

A Dunaújváros Stadion műfüves edzőpályáján lejátszott összecsapás első félidejének nagy részében a két tizenhatos között gyűrték egymást a csapatok. A labda viszonylag ritkán jutott be valamelyik tizenhatoson belülre. A játékrész lefújása előtt azonban a vendégvédelem hibáját kihasználva vezetéshez jutottak a dunaújvárosiak. Egy jobb oldalról érkező beadást követően a REAC egyik védője a kapufára ügyetlenkedte a labdát, a kipattanót a szemfüles Ablonczy passzolta az üres kapuba (1-0). A fordulást követően, egy távoli lövéssel hamar egyenlített a fővárosi együttes (1-1). Nem sokkal később viszont már ismét a vendéglátóknál volt az előny. Egy labdaszerzést követő gyors támadás végén Blatt volt eredményes (2-1). A folytatásban ugyan mindkét kapu előtt adódott gólszerzési lehetőség, de az eredmény már nem változott. Az újvárosiak a felkészülési mérkőzések eredményeit tekintve megfelelő önbizalommal várhatják a tavaszi rajtot, a Mórahalom elleni szombati összecsapást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!