Sport

2015.06.05. 12:31

Ifjabb Pintér Attila külföldi ellenfélre vár - keményen készül

Dunaújváros - Újabb komoly erőpróbán jutott túl sikerrel ifj. Pintér Attila: a fiatal dunaújvárosi ökölvívó a Profibox Promotion viadalán győzött egyhangú pontozással Gyén Attila Indián ellen három hete.

duol.hu

Idei első mérkőzése volt ifjabb Pintér Attilának a budapesti találkozó a Gyén Attila elleni. Pintér győzelemmel kezdte a szezont.

- Menedzseremmel, Petrányi Zoltánnal úgy vágtunk neki a szombati meccsnek, hogy fontos állomás lehet az évadban előttünk álló feladatok sorában. A felkészülésem munka mellett nem volt egyszerű, de sokat segített a felkészülésben édesapám, Pintér Attila, valamint nagybátyám, Pintér Csaba is és nagyon sokat köszönhetek a páromnak, aki végig támogatott az edzések során - nyilatkozta a sportoló a castellum.do-nak.

Attila végül cirkálósúlyban lépett a kötelek közé, és komoly csatát vívott Gyén Attila Indián ellen. A fiatal ökölvívó így elevenítette föl a szombati összecsapást:

- Nagyon kemény meccs volt, jó volt az ellenfél, de mindvégig igyekeztem tartani magam a taktikához úgy érzem, döntően én irányítottam a mérkőzést annak ellenére, hogy idősebb, elvben tehát rutinosabb ellenféllel álltam szemben. Végig úgy éltem meg a meccset, hogy fölényben bokszoltam, szerencsére a bírók is hasonlóan ítéltek - egyhangú pontozással győztem le Indiánt.

Pintér a siker után sem állt le, továbbra is keményen készül, és bízik abban, hogy a következő mérkőzésén lehet, hogy már ebben a hónapban - már egy külföldi bunyós ellen kell bizonyítania.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!