Sport

2017.05.29. 19:15

Győzött a Spóréhagyma csapata - Jó időben, remek hangulatban futballozhattak az amatőr futballisták

DUNAÚJVÁROS A Lemezalakító Kft. szabadidőparkjának pályáján rendezték meg szombaton az V. Parázs Kupa kispályás amatőr labdarúgótornát.

Gróf András

A nyolc csapat két négyes csoportban kezdte meg a küzdelmet. A legjobb négy közé a Meggyes Mákos Rétes, a Mákosleves, a Spóréhagyma és a Rántott Tál együttesei jutottak. Az elődöntőkben előbb a Spóréhagyma 2-0-ra verte Mákoslevest, majd a Meggyes Mákos Rétes hasonló különbséggel múlta felül a Rántott Tál gárdáját. A bronzmeccsen a Mákosleves 4-1-re győzött a Rántott Tál ellen, amíg a fináléban a Spóréhagyma egy küzdelmes találkozón 1-0-ra verte a Meggyes Mákos Rétes csapatát. Az V. Parázs Kupa végeredménye: 1. Spóréhagyma, 2. Meggyes Mákos Rétes, 3. Mákosleves, 4. Rántott Tál, 5. Kinder Palacsinta, 6. Rostonsült Guppi, 7. Teveherepöri, 8. New Englandi Kagylóleves. Különdíjasok: Timkó Ferenc (Rántott Tál) legjobb játékos, Csorba Gábor (Meggyes Mákos Rétes) legjobb kapus, Mészáros István (Spóréhagyma) hat találattal gólkirály.

Hatodik helyen zárt a csíkos mezes Rostonsült Guppi Fotó: A. G.

Az eredményhirdetés után a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség elnöke, Kalácska András értékelte a rendezvényt.

- Nagyon jó idő, remek csapatok és kiváló hangulat jellemezte a Parázs Kupát ezúttal is. Közel ötven gól, nagyjából hat óra tiszta játékidő a jó levegőn. A nap végén pedig finom ételek. Annak is örülök, hogy ilyen sokan részt vettek a labdarúgó tornán játékosként nézőként, érdeklődőként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!