Sport

2017.01.29. 21:45

Győztes felkészülési mérkőzés

Dunaújváros - Szombaton délben a Fejér megyei első osztályú bajnokság listavezetője ellen játszott edzőmérkőzést a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gallai Péter

Dunaújváros PASE -Iváncsa 5-1 (1-1)

Dunaújváros PASE: Nyári - Kercsó, Hajdók, Csendes, Csehi, Pölöskei, Blatt, Dorogi, Dobos Á., Szepessy R., Tóth T. Csere: Ivicsevics (kapus), Nyúl, Király. Vezetőedző: Dobos Barna.

A második félidőben vitték dűlőre a dunaújvárosiak
Fotó: Ady Géza

Az első félidőben teljesen kiegyenlített játékot láthattak a szibériai hidegben a nézők. A játékrész közepén Nagy Attila szerzett vezetést a vendégeknek, amit Csehi Tamás egy védelmi hibát követően egalizált. A második félidő elején Tóth Tibor a hazaiakat juttata előnyhöz. Az iváncsaiak büntetőből egyenlíthettek volna, de Márki hibázott.

A játékrész közepén Szepessy Róbert tíz perc alatt mesterhármast szerzett, amivel bebiztosította a dunaújvárosi együttes győzelmét. Az első félidő kiegyenlített játékát követően nagyobb sebességfokozatra kapcsolt a DPASE, így megérdemelten nyert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!