Sport

2016.06.20. 14:55

Hajdu Jonatán szerdán utazik az Eb-re

Dunaújváros - A Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályának tagjait a héten nem a megszokott hazai környezet várja, hanem a Duna-holtág csendes vize Domboriban - hattyúkkal, teknősbékákkal és esténként hangos békakuruttyolással.

Gallai Péter

Hétfőn reggel a 8-18 éves versenyzők edzőikkel és a szakosztály vezetésével elindultak - immár sorozatban negyedszerre - egyhetes edzőtáborukba és idén elmondhatjuk, hogy minden ismerős lesz, hiszen a táborhely megegyezik a tavalyival.

A tábor a 9-13 évesek számára nem ér véget szombaton, ugyanis június 25-én és 26-án Fadd-Domboriban rendezi a Magyar Kajak-Kenu Szövetség a régiós eszkimó-indián játékokat, így a legkisebbek vasárnapig a táborhelyen maradnak.

Hajdu Jonatán hétfőn és még kedden is hazai vizeken készül az Európa-bajnokságra

A szakosztály olimpiai indulója, Hajdu Jonatán szerdán Moszkvába repül a magyar válogatottal, hogy részt vegyen az Európa-bajnokságon, ahol természetesen legerősebb távján, C-1 200 méteren áll rajthoz. Jonatán ebben a számban méreti meg majd magát az ötkarikás játékokon is, így a kontinenstorna kiváló erőfelmérő lesz számára, hogy hol is tartanak közvetlen európai riválisai a felkészülésben.

Hajdu hétfőn és kedden még Dunaújvárosban edz a szintén sprinter Kiss Balázzsal, ezután Balázs csatlakozik majd Domboriban a többiekhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!