Sport

2017.05.05. 19:10

Hajrázhat a Mezőfalva - Győzelem esetén előzhet a Baracs együttese

DUNAÚJVÁROS Már csak öt forduló van hátra a 2016/2017. évi Fejér megyei labdarúgó-bajnokság küzdelmeiből, így kiélezett mérkőzésekre számíthatunk mindhárom osztályában.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban a tavasszal még pont nélküli Mezőfalvának talán most kezdődik a bajnokság, hiszen a hajrában játszanak azokkal a csapatokkal, amelyek ellen bebiztosíthatják a bennmaradást. Vasárnap a Lajoskomárom otthonába utaznak, ahol igazi kiesési mérkőzést játszanak. A házigazdák jelenleg tizenöt ponttal rendelkeznek, a mezőfalviak eddig kettővel kevesebbet gyűjtöttek. Tehát a vendégek egy esetleges győzelemmel megelőzhetnék aktuális riválisukat.

Az ugyanezen a napon pályára lépő baracsiak is hasonló cipőben járnak, hiszen a Tordas idegenbeli legyőzése esetén ők is előzhetnek a táblázaton. A Baracs gárdája szerdán búcsúzott a Fejér megyei Kupa küzdelmeitől, de egy félidőn keresztül jól tartották magukat a bajnoki listavezető Iváncsával szemben. Igaz, a házigazdák esélyét növeli, hogy ők ebben a sorozatban az élmezőnyhöz tartozó Mór együttesét ütötték ki a további küzdelmekből.

Balogh Dávid (balra) és a Mezőfalva remélhetőleg átugorja az előttük álló, következő feladatokat Fotó: Horváth László

A másodosztály Agárdi Termál csoportjának vasárnapi játéknapján az utóbbi négy fordulóban remekül szereplő Adony együttese a sokáig sereghajtó pozícióban szereplő Nagykarácsonyt fogadja. A vendégek azonban az előző körben 4-1-re legyőzték az LMSK gárdáját, így több győzelmüknek köszönhetően megelőzték az ebben a fordulóban szabadnapos Rácalmást.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában minden mérkőzést vasárnap rendeznek. A párosítás a következő: Kulcs - Kisapostag, Nagyvenyim - Alap, Mezőszilas - Perkáta. Ezúttal az Előszállás csapata lesz szabadnapos.

Minden mérkőzés kezdési időpontja 17 óra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!