Sport

2014.11.21. 19:50

Három pontért jön a Paks

Dunaújváros - Szombaton 16 órakor kezdődik a Dunaújváros Stadionban a Dunaújváros PASE - MVM-Paks első osztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzés.

Agárdy Csaba

A vendégek igen előkelő helyen állnak a bajnoki tabellán. Az eddigi tizennégy mérkőzésükből hét győzelem, öt döntetlen és két vereség a mérlegük. Az így megszerzett huszonhat ponttal igaz csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően jelenleg a dobogó harmadik fokán állnak. Az eddigi két vereségüket a Kecskeméttől otthon, és a Videotontól idegenben szenvedték el. Legeredményesebb támadóik Bartha László és Könyves Norbert, akik öt-öt alkalommal találtak az ellenfelek hálójába. A paksiak vezetőedzője, Csertői Aurél a három pont megszerzésének reményében küldi ma pályára a csapatát.

- Igaz, hogy a Dunaújváros elleni bajnokit ebben az esztendőben még kettő követi, de a hivatalos őszi szezont ez a találkozó zárja. Szeretnénk feltenni a pontot az i-re, és győzelemmel zárni a tizenötödik fordulót. Az idegenbeli mérkőzések azonban mindig nagyon nehezek, így lesz ez most is. Ellenfelünknek vannak jó labdarúgóik, de ha mi magunkkal foglalkozunk, és ha kihozzuk magunkból azt, ami bennünk van, akkor sikerülhet mindhárom pontot elvinnük Dunaújvárosból. Öröm számunkra, hogy sérültjeink visszatérhetnek.

Az összecsapást Andó-Szabó Sándor vezeti majd, asszisztensei Buzás Balázs és Kóbor Péter lesznek

Az újvárosi klub tájékoztatása szerint azokat a szurkolókat, akik a mérkőzés előtt 15.30 óráig a büféhez érkeznek, a Dunaújváros PASE Szurkolói Klub jóvoltából ingyen sör várja. A klub vezetőségének döntése alapján még jobban megkönnyítik a jegyvásárlást azoknak, akik az online vételi lehetőséggel nem tudtak élni. Ma 9 órától lehet jegyet vásárolni a stadion egyik jegypénztárában. A találkozó előtt két órával megnyitják a többi jegypénztárat is, hogy minden szurkoló be tudjon jutni a kezdő sípszóig a lelátóra. Arra kérik a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat és klubártyájukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében, hiszen számukra ingyenes jegyet biztosít a klub. A Paks elleni mérkőzés az utolsó lehetőség arra, hogy ingyenesen kiváltsák a klubkártyát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!