Sport

2017.01.25. 20:05

Hasznos edzőmeccs - Szombaton az Iváncsa lesz az ellenfél

Szerda délután a Dunaújváros Stadion műfüves edzőpályáján a másodosztályú Kozármisleny ellen játszott felkészülési mérkőzést a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

DPASE -Kozármisleny 1-1 (0-0)

Dunaújváros PASE: Nyári (Ivicsevics) - Kercsó (Vajda), Csendes, Hajdók, Csehi - Pölöskei Dorogi (Blatt), Király (Tóth Á.), - Dobos Á. (Horváth), Szepessy R. (Molnár), Tóth T. Vezetőedző: Dobos Barna.

Kozármisleny: Ipacs - Kiss M. (Beke), Causic, Lantos (Keresztes), Kocsis (Varga M.) - Szekszárdi, Nagy E. - Házi (Körmöczi), Berki (Zsebe), Kozics (Pajor) - Kemény (Tóth M.). Vezetőedző: Kovács Zoltán.


 

Az első játékrészben a dunaújvárosiak nem tudták megismételni a szombaton produkált gólveszélyes produkciójukat. Ebben a félidőben becsülettel küzdöttek a csapatok, de a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A fordulást követően alig telt el öt perc, és vezetést szerzett a hazai együttes. Egy gyors kontra végén Tóth Tibor talált a vendégek hálójába (1-0). A gól után mezőnyfölénybe került a Kozármisleny, ami a hetvenedik percben vezetett eredményre. Varga Márkó oldalszabadrúgása után a csapatkapitány Lantos csúsztatta a kapuba a labdát (1-1). A mérkőzés hajrájában mindkét csapat előtt adódott gólszerzési lehetőség, de az eredmény nem változott. Szombaton 12 órakor ugyanezen a helyszínen a megyei első osztályban szereplő Iváncsa ellen játssza az újabb edzőmérkőzését a DPASE gárdája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!