Sport

2013.10.02. 17:25

Hasznos életmentő tanfolyam

Dunaújváros - Az elmúlt héten pénteken életmentéssel, és elsősegélynyújtással kapcsolatos előadást tartottak a dunaújvárosi városi labdarúgó játékvezetők, illetve az érdeklődők számára.

Gróf András

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervezte az eseményt, amelyen az Országos Mentőszolgálat munkatársa, Tóth László mentőápoló tartott előadást. (Az előadás végén záporoztak a kérdések, amelyekre szakszerű, kielégítő válaszok érkeztek a mentőápolótól.)

A gyakorlati bemutatóval egybekötött programban a labdarúgópályákon előforduló sérülések, balesetek gyors és szakszerű ellátásáról, a mentők kiérkezésig elvégzendő feladatokról kaptak felvilágosítást a jelenlévők. A tájékoztatót követően a résztvevők maguk is kipróbálhatták az újraélesztést.

Ezzel a lehetőséggel többen is éltek, de mindenki abban bízik, hogy éles helyzetben nem kell alkalmaznia a frissen megszerzett tudást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!