Sport

2015.09.21. 12:38

Határon túli sporttábor

Dunaújváros - Nyolcadszor rendezte meg a DPASE labdarúgó szakosztálya újvárosi sporttáborát, melyen a fő cél a tehetséges, határon túli fiatalok sportági kiválasztása és városunkba történő beiskolázása.

Agárdy Csaba

A Szabó Tamás által szervezett sporttáborban azon határon túli fiatalok vettek részt, akik a nyári turnusban nem tudtak részt venni. Ezúttal a vajdasági Csantavérről 15 általános iskolás fiatal vett részt a programokon.

A vendégek az edzések mellett városnézésen, uszodalátogatáson is résztvettek és természetesen ott voltak a nagy sportágválogató dunaújvárosi rendezvényén is.

A tábor lényege: ha valamely sportágban kölcsönösen megfelelnek az elvárásoknak a fiatalok, akkor városunkban folytathatják tanulmányaikat és sportpályafutásukat. A résztvevők közül többen már eddig is bizonyították sportági rátermettségüket, hiszen közülük hárman is a nagyhírű szabadkai Szpartak korosztályos labdarúgói.

A gyerekek maradandó élményekkel távoztak, akik közül többen szeretnének visszatérve valamely szakosztályban birkózás, labdarúgás tovább sportolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!