Sport

2017.02.20. 23:54

Hazai pályán egyenlíthet a Dunaferr

Dunaújváros - A Szolnokon elszenvedett szombati vereséget követően kedden 18 órakor hazai környezetben javíthatnak a Dunaferr Sportegyesület röplabdázói.

Gróf András

Az NB I alapszakaszának első és második helyezettje, a Fino Kaposvár és VRC Kazincbarcika automatikusan bejutott a legjobb négy közé. A fennmaradó két helyért pedig a 3-6. helyen végzett csapatok küzdenek. A Pénzügyőr SE - HÉP-Kecskeméti RC párharc első összecsapását a fővárosiak nyerték 3-0-ra. A másik ágon a Dunaferr SE gárdája a Openhouse Szolnoki RKSI együttesével csatázik.

Az első találkozót az otthon játszó szolnokiak nyerték 3-0-ra. Az újvárosiak mestere, Tomanóczy Tibor a vereség ellenére nem volt elégedetlen.

- Az első szett elvesztése különösen fájó volt, hiszen 24:19-ről nem tudtuk befejezni. Nagy küzdelem jellemezte a mérkőzést, és csak nüanszok választottak el bennünket a játszmák megnyerésétől.

Sikerült megszorítania a kupagyőztest idegenben, amit talán kevesen gondoltak volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!