Hengerelt a Macső

2016. február 29., 22:19 szerző: Gróf András
komment
Dunaújváros –Szombaton már nyolcadik alkalommal rendezték meg a Zeus Senior Kupa kispályás labdarúgót-tornát, amelyen a negyven év feletti játékosok léphettek pályára.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kispályás szabályok szerint, de 4+1-es felállásban küzdöttek a csapatok Dunaújváros Sportcsarnok kistermében. A Macső és a Baracs SE legénysége magabiztosan vette az akadályokat az első pillanattól kezdve. A baracsiak végül húsz gólt lőve, és egyet sem kapva, jutottak el az utolsó mérkőzésükig, ahol a szintén remek futballt produkáló Macső volt az ellenfél. Szikrázóan kemény mérkőzésen az örökifjú Nagy István két bombagóljával azonban a Macső nyert, így százszázalékos teljesítménnyel megszerezte a tornagyőzelmet.

AVIII. Zeus Senior Kupa végeredménye: 1. Macső 15 pont, 2. Baracs SE 12 pont, 3. Barátok 9pont, 4. Füredi Panzió Senior 6pont, 5. Hungária Old Boys 3pont, 6. Alba Volán 0pont. Különdíjasok: Nagy István (Macső) legjobb játékos, Szalai Tamás (Baracs SE) legjobb kapus, Fink Viktor (Baracs SE) gólkirály hét találattal, Futó Łászló (Hungária Old Boys) legidősebb játékos.

 

Gróf András

2016. február 29., 22:19 szerző: Gróf András

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...