Hengerelt a Macső

2016. február 29., 22:19 szerző: Gróf András
hozzászólás
Dunaújváros –Szombaton már nyolcadik alkalommal rendezték meg a Zeus Senior Kupa kispályás labdarúgót-tornát, amelyen a negyven év feletti játékosok léphettek pályára.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kispályás szabályok szerint, de 4+1-es felállásban küzdöttek a csapatok Dunaújváros Sportcsarnok kistermében. A Macső és a Baracs SE legénysége magabiztosan vette az akadályokat az első pillanattól kezdve. A baracsiak végül húsz gólt lőve, és egyet sem kapva, jutottak el az utolsó mérkőzésükig, ahol a szintén remek futballt produkáló Macső volt az ellenfél. Szikrázóan kemény mérkőzésen az örökifjú Nagy István két bombagóljával azonban a Macső nyert, így százszázalékos teljesítménnyel megszerezte a tornagyőzelmet.

AVIII. Zeus Senior Kupa végeredménye: 1. Macső 15 pont, 2. Baracs SE 12 pont, 3. Barátok 9pont, 4. Füredi Panzió Senior 6pont, 5. Hungária Old Boys 3pont, 6. Alba Volán 0pont. Különdíjasok: Nagy István (Macső) legjobb játékos, Szalai Tamás (Baracs SE) legjobb kapus, Fink Viktor (Baracs SE) gólkirály hét találattal, Futó Łászló (Hungária Old Boys) legidősebb játékos.

 

Gróf András

hozzászólás

Facebook

Hozzászólások