Sport

2015.06.01. 15:51

Hetedszer gáláztak a tornászok

Május 30-án, szombaton hetedik alkalommal rendezték meg a tornagálát a dunaújvárosi tornacsarnokban. Idén is az óvodásoktól a válogatottakig mindenki szerepelt, rengeteg szülő és érdeklődő nézte izgatottan a fiatalok bemutatóit.

Braun Dorottya

A délelőtt folyamán többek között Horváth Enikő, aki tavaly a tornász-világbajnokságon képviselte hazánkat, egy gyönyörű produkcióval kápráztatta el a közönséget. Halász Dóra Szimonetta gerendagyakorlattal bűvölte el az érdeklődőket.

A gumiasztalosok közül jelen volt Rozs Viktória és Vincze Ákos is, akik néhány hete a Dunaferr Kupán FIG II. korosztályban első helyezést értek el.

Nagyon családias hangulat volt a tornacsarnokban, kicsik és nagyok, szülők is láthatóan nagyon jól érezték magukat. A kicsiknek a városi gyereknapi programokon kívül ez is egy jutalomprogram volt, ámulva nézték a nagyobbakat.

A Dunaferr tornagálája nagy siker volt szombaton. Képünkön Vincze Ákos mutatja be tudását korláton

A gála végén, a gyerekek után az edzők is tartottak egy humoros bemutatót, a szándékos ügyetlenséget és a profi bemutatókat párosítva ragadtatták el a közönséget.

Ezután Trenka János, edző kiosztotta az éves jutalmakat és a legkisebbeknek is kedveskedtek egy kis ajándékkal.

A gála során a hétéves Erdély Csenge szülei, Erdélyné Braun Gabriella és Erdély Zsolt is büszkén nézte kislányuk fellépését:

- Nőies, szép sportot szerettünk volna választani a kislányunknak, akinek két jégkorongos bátyja is van. (Közülük Csanád áprilisban tagja volt a világ legjobb tizenhat csapata közé jutott magyar felnőtt válogatottnak - a szerk.) Így a torna mellett döntöttünk, és nem is bántuk meg. Csenge nagyon nagy örömmel jár az edzésekre, és nagyon jól érzi magát tornásztársai között. A gála után kislányunk még a Violin gálán is fellépett, ami azt bizonyítja, hogy a zene és a mozgáskultúra közel van egymáshoz - nyilatkozta a remekül sportoló gyermekeire büszke apa.

A megszólaló szülőkhöz hasonlóan minden jelenlévő anyuka-apuka és természetesen nagyszülő is nagyon elégedett volt a gyerekek produkciójával és az edzők munkájával. Kattogtak a fényképezők szinte folyamatosan, szeretnivaló családi délelőtt volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!