Sport

2015.02.18. 15:45

A fiatal asztaliteniszezők megyei bajnokságát dunaújvárosi fölény jellemezte

Az asztalitenisz csapatbajnokság második fordulójában az NB II-es DASE első csapata a sereghajtó Hévízhez látogatott.

Jankó Árpád

A dunaújvárosi csapat összeállításában annyi változás történt, hogy dr. Hanák Tamás helyett a fiatal Hertelendy Amadó lépett az asztalhoz. A párosokkal döntetlenül kezdődött a találkozó. Ez amolyan bemelegítésnek számított. A folytatásban viszont már a papírformának megfelelő eredmények születtek. A mérkőzés felénél Furka Attila és társai már 7-3-ra vezettek. Utána sem változott a helyzet. Könnyed győzelem született.

Hévíz SK II - DASE I 5-13 Győzött: Bihercz T. 4, Nemes Sz. 4, Furka A. 4, a Bihercz-Nemes pár 1.

A megyei serdülő és újonc bajnokságot Polgárdiban rendezték meg. A versenyen öt szakosztály: Polgárdi, Csákvár, Szondi, DFDSE, DASE vett részt. A legeredményesebb dunaújvárosi Bíró Bálint, a főiskola versenyzője volt. Két számban is az élen végzett.

A dunaújvárosi eredmények. Serdülő, fiú: 2. Láng Dominik (DASE), 3. Bajusz Bence (DASE). Leány: 1. Bokros Kamilla (DFDSE), 2. Szalai Viola (DASE), 3. HOrváth Dóra (DASE. Fiú, páros: 1. Láng D.-Fülöp Zs. (DASE-Csákvár), 3. Bajusz B.-Sztankovics S. (DASE). Leány, páros: 1. Szalai V.-Horváth D. (DASE).

Újonc, fiú, összevont: 1. Bíró Bálint (DFDSE), 3. Sztankovics Soma (DASE). Leány, összevont: 3. Juhász-Dóra Tia (DASE). Újonc II. kcs., fiú: 1. Bíró Bálint (DFDSE). Újonc, leány II. kcs.: 3. Juhász-Dóra Tia (DASE).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!