Sport

2016.11.21. 20:51

Hiába vezettek az Acélbikák, a Jegesmedvék fordítottak

Hétfőn este a Dunaújvárosi Acélbikák együttese a bajnokság második helyezettjét, a DVTK Jegesmedvék csapatát fogadta a MOL Ligában.

Gallai Péter

Az izgalmas és látványos, fordulatokban bővelkedő rangadót végül a vendégek nyerték meg.

DAB - DVTK Jegesmedvék 2-3 (2-0, 0-2, 0-1)

DAB: Duschek - Hruby, Azari, Pfeil, Cseter, Dansereau - Ölander, Ladygin, Becze 2, Borbás (1), Kaskov (1) - Lencsés, Lévai, Odnoga, Nagy, Tanka - Pál, Léránt, Mátyásy. Vezetőedző: Lee Gilbert.

Jegesmedvék: Adorján - Leppanen, Láda (2), Magosi 2, Galanisz (2), Sági - Cianfrini, Gőz, Tóth, Johnston 1, Hajós - Vojtkó, Joe, Ritó, Miskolczi, Pavuk - Kuqali, Laczkó, Karda, Szopos, Albert. Vezetőedző: Bradley Douglas.

Sokkal magasabb fordulatszámon kezdtek az Acélbikák, mint a téli álomba szenderült Jegesmedvék, ennek eredményeképpen Becze két gólját - az első után örömét a plexi bánta, ami kitört és javítani kellett - jegyezhettük fel, amihez alig kellett több, mint tíz perc.

Az izgalmakban nem kevésbé bővelkedő folytatásban a DAB-nak volt esélye a harmadik gólra is, de egy kontra után a dunaújvárosi Magosi szomorította el korábbi szurkolóit (1-2). Johnston révén pedig elfogyott az előny a második harmadban.

A kiállításokkal tarkított utolsó játékrészben ismét Magosi lőtt gólt, s utána ugyan nem egy emberelőnyt kaptak az Acélbikák, de ezekkel már nem tudtak élni, így a Jegesmedvék nyertek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!