Sport

2017.06.06. 19:10

A 4. helyen végeztek a Dunaferr SE versenyzői

DUNAÚJVÁROS - A Dunaferr SE június 3-án Nyársapáton vett részt a diákok közép-magyarországi területi kötöttfogású csapatbajnokságán.

Dunaújvárosi Hírlap

Sajnos azonban nem teljes létszámmal szerepeltek, hiszen betegségek miatt többen is hiányoztak. A sorsolást követően a Ceglédi VSE és a Sziget SC csapatával kerültünk egy csoportba.

 

Az első fordulóban a ceglédiek legyőzték csapatunkat, akik később megnyerték a versenyt. A második fordulóban a Sziget SC együttesét 26-24-re legyőztük. A bronzéremért a másik csoport második helyezettjével, az Abonyi Birkózó Clubbal küzdhettünk meg. Nagy csatában 30-25-ös vereséget szenvedtünk, így a negyedik helyen zártuk a versenyt. Az országos döntőbe az első három jutott tovább. A csapatból kiemelkedő teljesítményt nyújtott Gajzer Bálint, aki minden mérkőzését megnyerte, valamint Oláh Denisz, aki előkészítősként első nagy versenyén vett részt, három mérkőzésből kétszer győzött. A viadal után végül bátran elmondhattuk, hogy létszámhiányos csapatunk nem vallott szégyent, összességében jó teljesítményt nyújtott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!